karmaredesign
STYLING
Karma Redesign samarbetar med företag och privatpersoner med att ta fram inredning som passar ändamål och personlig stil. Det kan innefatta enbart en konsultation eller en konkret inredning av en miljö.

Kontakta Karin Marklund på karmaredesign@gmail.com eller telefon 076-1742974 så berättar jag mer.Samtliga priser inkluderar moms.

KONSULTATION
Rådgivning med förslag på förbättringar som kunden själv genomför. Vi går igenom bostaden rum för rum och tillsammans skapar vi en lista med konkreta förslag på åtgärder som lyfter hemmet inför försäljning eller för ett praktiskt och trivsamt boende. Kunden genomför förändringen själv.

Pris: från 2000:-
--------------------------------------------
Vi inleder alla styling- och staginguppdrag med ett kostnadsfri genomgång av behov och förutsättningar. Efter det får ni en specificerad offert och kan då bestämma om ni vill gå vidare och hur omfattande inredningen ska vara.

HOMESTYLING
Optimering av bostad inför försäljning med kundens egna möbler som bas och kompletterar med inredningsdetaljer såsom textilier, tavlor, växter, belysning, gardiner, sängtextlier mm. Vi byter ut och adderar enstaka möbler.

Pris enligt offert - riktpriser:
1 rok 9 000:-
2 rok 11 000:-
3 rok 13 000:-

HOMESTAGING
Inredning av ett helt tomt objekt inför försäljning. Vi möblerar och tillför allt som behövs för att få en ombonad och stilfull känsla.

Pris enligt offert - riktpriser:
1 rok 18 000:-
2 rok 20 000:-
3 rok 22 000:-

Jag som inreder heter Karin och har en bred kompetens inom färg, form, design och projektledning. Mitt kontaktnät består av hantverkare, ljusspecialister och olika butiker. Jag har ett lager av möbler att tillgå för utlåning samt samarbetar med leverantörer för uthyrning.
--------------------------------------------
Karma Redesign erbjuder inredningslösningar för både privata och offentliga miljöer. Vi samarbetar med företag och privatpersoner för att ta fram en miljö som passar ändamål, företagsprofil och personlig smak. Min specialitet är att arbeta med återbrukade textilier och möbler i kombination med nya produkter.